Over mij

Mijn naam is Katja van Kasteren- de Veer, geboren in 1979.

Ik ben getrouwd, we hebben twee zoons geboren in 2oo3 en 2oo6 en onze lieve hond een goldendoodle met de naam Sensi maakt het gezin compleet. Woonachtig in Drunen.

 

 

  Geboren als hoogsensitief kind ervaarde ik de wereld op een geheel eigen wijze. Intens, bijzonder, wonderbaarlijk, maar soms ook overweldigend.

 

Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad in mijn leven.

 Waardevolle lessen die uiteindelijk zorgde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Het leven zelf is de grootste leerschool van alle.

 

Door mijn hoogsensitiviteit te accepteren, om te zetten als mijn kracht, werd het een gave.

  

De geboorte van mijn kinderen versterkte mijn ontwikkelingsproces enorm.

Al vanaf kinds af aan wilde ik mezelf en anderen kunnen begrijpen. Door mijn heldervoelendheid wist ik vaak al veel, maar na de geboorte van mijn kinderen had ik erg de behoefte aan theoretische kennis om dit te onderbouwen om zo mezelf en anderen echt goed te begrijpen.

Ik besloot te luisteren naar mijn gevoel en volgde mijn hart. Ik was altijd al dol op lezen en heb ieder boek dat mijn aandacht trok gelezen. Er kwamen mensen op mijn pad die me telkens weer wat verder brachten op mijn eigen pad van ontwikkeling. Er volgden diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen die ik met veel plezier gevolgd heb. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil, er komen steeds weer nieuwe dingen op mijn pad.

 

Toen kwam het moment waarop ik voelde dat ik mijn kennis, levenservaring, hooginvoelend en meevoelend vermogen wilde gaan inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen.

 

Karuna betekend:

mededogen, compassie voor al dat leeft.

Dat is de basis.

 

 Het geeft mij veel voldoening om anderen te mogen helpen, hun eigen kracht te ontdekken, zichzelf te kunnen zijn, stevig op het pad te staan van hun levensweg en daarvan weer volop te kunnen genieten.

 

 

Opleidingen, cursussen:

– Counselor

– Kindercoach

– Speltherapie

– Cognitieve gedragstherapie

– Emotiemanagement

– Gezinstherapie

– Metamorfosemassage

 

Inwijdingen:

– Engel-Ki Master

– Kundalini Reiki Master

– Lightarian Angellinks Facilitator

– Soul Body Fusion Practioner